mandag 30. august 2010

Høstens kuleste regnkåper får du hos oss !!!!
Nå kan du føle deg velkledd også på regn- og ruskeværsdager! De lekre regntøykolleksjonene er spesialdesignet av Lisbeth Lillebøe. Hun har tatt klimaendringene på alvor og utviklet regntøy for den moderne kvinne, som setter egenart og kvalitet i sentrum!

Lisbeth Lillebøe hadde sin barndom i regnbyen Bergen, byen mellom de syv fjell. Her drypper regnet ned omtrent 213 dager i året. Bergenserne har for lenge siden forsonet seg med at værgudene har valgt deres by til regnværets paradis.

Lisbeth Lillebøe har alltid bodd og arbeidet her. Som liten lærte hun at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlig klær. Dette har vært utslagsgivende for hennes ønske om å skape funksjonelle, fargerike og flotte plagg for regn- og ruskeværsdager. Været har vært til stor inspirasjon og en naturlig del av hennes hverdag. Behovet for å være tørr og velkledd selv om det høljer ned og blåser sidelengst har alltid vært tilstede.

Plaggene er produsert i henhold til EU's miljøkrav, i en myk norsk kvalitet. De er fóret, har hette, reflekser og sveisede sømmer. Kolleksjonen består av forskjellige farger og modeller. Vi får en smakebit av dette inn i butikken hvert øyeblikk. Enda fler farger og modeller kommer til våren. Vi får da også inn STØVLER som matcher og disse er produsert av norske Viking!

Og jeg vet sannelig godt at det kan være vestavind fra alle kanter i Kragerø også..... Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær!!

2 kommentarer:

  1. Men for oss som bor i Bergen...??? HVOR finner vi disse kule regnkåpene???

    SvarSlett
  2. Hei Emmeline.
    Det er et Bergenfirma...Såhelt sikkert mulig å kjøpe dem der også :)

    SvarSlett